Man neergestoken die stond te wachten bij bushalte

Man neergestoken die stond te wachten bij bushalte

Geplaatst op 7 mei 2023, om 07:51 uur

AMSTERDAM – Aan de Metroweg in Amsterdam-Noord is zaterdagavond een man neergestoken bij een bushalte waar hij stond te wachten, meldt AT5. Volgens een woordvoerder van de politie werd het slachtoffer eerst geslagen.

Rond 22:30 uur kwam de melding van de steekpartij binnen bij de meldkamer, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Ter plekke werd een man bij een bushalte neergestoken. Volgens de woordvoerder was de man aanspreekbaar toen hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Wat de aanleiding is voor het incident, is nog onduidelijk.

De politie vraagt mensen die getuigen zijn geweest of meer weten over het incident zicht te melden. Melden kan via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Inter Visual Studio / Kyrlian de Bot