Man springt te water geraakt hondje achterna bij de pier

Man springt te water geraakt hondje achterna bij de pier

Geplaatst op 4 mei 2023, om 17:25 uur

VELSEN-NOORD – Donderdagmiddag zijn de hulpdiensten groots uitgerukt nadat er een man achter een te water geraakt hondje het water in was gesprongen in Velsen-Noord.

Even voor 15:45 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer. Ter plekke was nabij de pier aan de Reyndersweg een man in het water gesprongen nadat er een hondje te water was geraakt. Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter en de brandweer, rukten met spoed uit om hulp te verlenen.

Gelukkig werden zowel de man als het hondje snel uit het water gehaald. De man is door de ambulancedienst nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Het hondje kreeg een warmtedeken om warm te blijven en bleef verder ongedeerd.

Volgens een correspondent gebeurde het in het verleden regelmatig dat mensen te water raken bij de pier omdat ze achter hun hond aan sprongen.

Foto’s: Michel van Bergen / Mizzle Media