Dode gevonden in het water, politie stelt onderzoek in

Dode gevonden in het water, politie stelt onderzoek in

Geplaatst op 8 mei 2023, om 15:52 uur

ROTTERDAM – In Rotterdam is maandagochtend een overleden persoon aangetroffen in het water van de Delfshavense Schie. Hulpdiensten, waaronder de politie en brandweer, rukten massaal uit naar de locatie nadat een melder het lichaam in het water had zien drijven. Ondanks hun inspanningen konden zij alleen nog maar de dood van de persoon vaststellen.

De identiteit en doodsoorzaak van het slachtoffer zijn nog onbekend. Om hierover meer duidelijkheid te krijgen, stelt de politie een onderzoek in. Het forensisch team is ter plaatse geweest om het lichaam te onderzoeken en om eventuele sporen veilig te stellen.

De locatie van de vondst was ter hoogte van de Spangesekade. Het is nog niet bekend hoelang het lichaam al in het water heeft gelegen en hoe het daar terecht is gekomen.

Foto’s: JB Media

facebook