Bijzondere beelden: blokken cocaïne blijven achter op straat

Bijzondere beelden: blokken cocaïne blijven achter op straat

Geplaatst op 7 mei 2023, om 12:04 uur

ROTTERDAM – In de nacht van zaterdag op zondag zijn in de Rotterdamse Waalhaven meerdere uithalers van drugs op heterdaad betrapt.

In een auto, die klaarstond om volgeladen te worden, stonden al vier bigshoppers vol met blokken cocaïne. Eén van de bigshoppers, die vermoedelijk over het hek van een containerterminal werd gehesen, was gescheurd. Hierdoor lagen er tientallen blokken cocaïne verspreid over de weg. Ook op het terrein zijn verschillende tassen aangetroffen met cocaïne.

Het Team Bijzondere Bijstand (TBB) van de politie heeft alle gevonden drugs afgevoerd. De auto is in beslag genomen en diverse DNA-sporen zijn veiliggesteld. Er zijn vijf personen aangehouden, bevestigd de politie.

Foto’s: JBMedia