Overleden duiker die in het water dreef is 63-jarige man

Overleden duiker die in het water dreef is 63-jarige man

Geplaatst op 7 mei 2023, om 16:42 uur

DREISCHOR – De duiker die zondagmiddag door is gevonden in het Grevelingenmeer in Dreischor, is een 63-jarige man uit die plaats. Dat meldt de politie. Volgens een woordvoerder is er geen sprake van een misdrijf en is daarom het onderzoek afgerond.

De duiker werd rond 15:00 uur gevonden door drie andere duikers ter hoogte van de Zuid Lageweg. Daar ligt een steiger die veel gebruikt wordt door watersporters om het water in te gaan. De brandweer, een duikteam en reddingsboten van de KNRM snelden naar de locatie toen de melding binnenkwam.

De drie andere duikers die de man zagen drijven brachten hem naar de kant, maar hij bleek al overleden te zijn.

Foto: Ter illustratie
facebook

Door: ANP