Meerdere ambulances opgeroepen nadat negen mensen onwel werden op vakantiepark

Meerdere ambulances opgeroepen nadat negen mensen onwel werden op vakantiepark

Geplaatst op 7 mei 2023, om 11:10 uur

KAMPERLAND – Hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag massaal ingezet na een aantal onwelwordingen in Kamperland (Zeeland). In een woning op het vakantiepark gaven negen mensen aan zich niet goed te voelen. De brandweer heeft metingen verricht, onder meer naar koolmonoxide, maar geen oorzaak kunnen vinden.

Voor de zekerheid waren vijf ambulances opgeroepen. Van de negen mensen zijn er twee voor controle naar het ziekenhuis gestuurd. Een woordvoerder zegt dat de oorzaak van de onwelwordingen onduidelijk blijft. Het zou misschien om een virus of voedselvergiftiging kunnen gaan.

facebook