Auto rijdt met hoge snelheid over vluchtstrook en crasht tegen vrachtwagen, 27-jarige aangehouden

Auto rijdt met hoge snelheid over vluchtstrook en crasht tegen vrachtwagen, 27-jarige aangehouden

Geplaatst op 5 mei 2023, om 20:24 uur

RAAMSDONKSVEER – Op de A27 tussen Oosterhout en Raamsdonksveer is vrijdagavond een voertuig tegen een vrachtwagen gecrasht nadat deze met hoge snelheid over de vluchtstrook reed.

Agenten die in de file stonden zagen de auto met hoge snelheid over de vluchtstrook rijden en besloten er achteraan te gaan. Niet veel later crashte de auto met hoge snelheid tegen een vrachtwagen, waarna het voertuig in brand vloog. In de auto zaten twee inzittenden, waarvan een direct na de aanrijding vlucht. Er is nog gezocht met een politiehelikopter, maar de man werd niet meer aangetroffen.

De andere inzittenden, een 27-jarige man uit Rotterdam, raakte gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis werd de man door agenten aangehouden als verdachte voor het veroorzaken van een ongeval.

Foto: Jeroen Stuve