27-jarige aangehouden na schieten op man

27-jarige aangehouden na schieten op man

Geplaatst op 5 mei 2023, om 18:40 uur

ROTTERDAM – De politie heeft een 27-jarige Rotterdammer aangehouden in een woning in Rotterdam voor een schietpartij in de nacht van donderdag op vrijdag. Daarbij raakte een 26-jarige man uit de stad gewond.

De schietpartij was in de Huygensstraat in Rotterdam-West. De 26-jarige man liep schotwonden op en werd door een auto afgezet bij een ziekenhuis. Ook hij is aangehouden.

Omwonenden meldden eerder die nacht aan de politie dat er was geschoten op de Huygensstraat. Er zouden mogelijk twee auto’s zijn weggereden. Op de plaats van het schietincident heeft de politie kogelinslagen gevonden. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident en de politie vraagt getuigen zich te melden.

Door: ANP