21-jarige man in arm gestoken

21-jarige man in arm gestoken

Geplaatst op 4 mei 2023, om 19:15 uur

ROTTERDAM – Op het Delftseplein, in het centrum van Rotterdam, is donderdagmiddag een 21-jarige man uit Vlaardingen bij een steekincident gewond geraakt. Zijn belager vluchtte in onbekende richting. De politie spreekt graag met getuigen.

Even voor 17:30 uur werd het incident gemeld. Het slachtoffer vluchtte nadat hij in zijn arm gestoken was de Plaza in. Daar is door ambulancepersoneel eerste hulp verleend, waarna de Vlaardinger voor verdere behandeling naar een ziekenhuis is vervoerd. Een eerste zoekslag in de omgeving heeft nog niet tot aanhouding van een verdachte geleid. De directe omgeving is afgezet en onder andere forensisch experts doen onderzoek.

Agenten spreken met getuigen en stellen camerabeelden veilig. Heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.