Gewonde vrouw in bos mogelijk slachtoffer van beroving, politie geeft signalement vermoedelijke dader

Gewonde vrouw in bos mogelijk slachtoffer van beroving, politie geeft signalement vermoedelijke dader

Geplaatst op 13 april 2023, om 15:32 uur

OLDEBROEK – In een bos aan de Laanzichtweg in Oldebroek is donderdag rond het middaguur een gewonde vrouw aangetroffen. Mogelijk is de vrouw slachtoffer geworden van een beroving, meldt de politie.

De politie kan nog niet met zekerheid zeggen dat de vrouw daadwerkelijk beroofd is, maar het is één van de scenario. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies heeft plaatsgevonden. Donderdagmiddag werd er een Burgernetmelding uitgestuurd over een man in of rond Elburg, die verband houdt met de vondst van de gewonde vrouw.

In het bericht werd gemeld dat er gezocht wordt naar een man in de omgeving van Elburg. De man heeft een blanke of lichtgetinte huid, is 1 meter 85 lang, draagt een bruine jas, heeft donker haar en een gespierd postuur. Wie de man ziet wordt verzocht contact op te nemen met 112.