Man (68) overleden na aanrijding met pakketbezorger

Man (68) overleden na aanrijding met pakketbezorger

Geplaatst op 12 april 2023, om 11:56 uur

WEZEP – Een 68-jarige vrachtwagenchauffeur uit Wezep is aan zijn verwondingen overleden na een aanrijding op de Duivendansweg in zijn woonplaats. Het slachtoffer liep dinsdag zwaar letsel op na een botsing met een pakketbezorger. De politie heeft dit woensdag bekendgemaakt.

Het ongeval vond plaats toen de man naast zijn voertuig liep en werd geraakt door het busje van de pakketbezorger. De exacte oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.

Na het incident heeft de politie de bestuurder van het busje, een 41-jarige man uit Harderwijk, aangehouden, wat gebruikelijk is in dit soort situaties. In afwachting van de resultaten van het onderzoek is de man inmiddels vrijgelaten.