Fietser raakt gewond na botsing stilstaande vrachtwagen

Fietser raakt gewond na botsing stilstaande vrachtwagen

Geplaatst op 12 april 2023, om 10:14 uur

EDE – Aan de Radonstraat in Ede is woensdagmorgen een fietser gewond geraakt bij een ongeval. De jongeman knalde rond 06:00 uur hard op een stilstaande vrachtwagen trailer.

De chauffeur stond aan de kant van de weg geparkeerd en hoorde ineens een harde klap. Toen hij ging kijken zag hij de gewonde fietser liggen achter zijn vrachtwagencombinatie. Vermoedelijk door het slechte weer zag de fietser de vrachtwagen over het hoofd. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis per ambulance. Agenten nemen verklaringen op van de betrokkenen. Omstanders schoten te hulp tot de ambulance ter plaatse was.

De beschadigde fiets is bij een naastgelegen bedrijf gestald.

Foto’s: William Harthoorn