Verdachte aangehouden voor mogelijke betrokkenheid fatale brand

Verdachte aangehouden voor mogelijke betrokkenheid fatale brand

Geplaatst op 4 februari 2023, om 21:46 uur

ARNHEM – De politie in Arnhem heeft zaterdag een verdachte aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de grote brand die afgelopen week twee levens kostte. De verdachte wordt momenteel verhoord door de politie.

Er is op dit moment nog weinig informatie vrijgegeven door de politie over de identiteit van de verdachte. Dit komt omdat er nog veel onzekerheid is en er nog meerdere scenario’s worden onderzocht.

De bewoners van De Wiltstraat werden dinsdag ochtend verrast door de enorme brand. Na deze verschrikkelijke gebeurtenis blijven er nog veel vragen onbeantwoord en is er nog geen definitieve uitsluitsel over hoe de brand is ontstaan.

Het onderzoek naar de brand en de mogelijke betrokkenheid van de aangehouden verdachte is nog steeds aan de gang en de politie belooft verder updates te geven als er nieuwe informatie beschikbaar is. Het blijft afwachten wat de uitkomst van het onderzoek zal zijn en of er meer verdachten zullen worden aangehouden.

Foto: Persbureau Heitink

LEES OOK:
Identiteit van slachtoffers brand Arnhem bekend gemaakt
UPDATE: Zeven woningen onbewoonbaar na grote brand in Arnhem
Derde slachtoffer van grote brand Arnhem niet uitgesloten