Beschonken motorrijder belandt in de sloot, blijkt te worden gezocht

Beschonken motorrijder belandt in de sloot, blijkt te worden gezocht

Geplaatst op 4 februari 2023, om 15:41 uur

VOORTHUIZEN – Een motorrijder belandde zaterdagmiddag in een sloot langs de N303 Voortse Ring bij Voorthuizen. De politie ontdekte dat de bestuurder, een man uit Polen, niet alleen te veel had gedronken, maar ook nog eens gezocht werd.

Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur. De man raakte niet gewond en werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Omdat de helm van de motorrijder dusdanig beschadigd bleek, besloten de agenten alsnog een ambulance laten komen op het politiebureau om de man na te kijken.

Het is nog onduidelijk waarvoor de man wordt gezocht, maar hij wordt uitgeleverd aan een ander land. De motor werd door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald en de man werd naar het politiebureau gebracht voor verder onderzoek. Ook bleek de motor niet op naam te staan van de Poolse man.

Foto’s: Persbureau Heitink