81-jarige man bij parkeren van auto beroofd

81-jarige man bij parkeren van auto beroofd

Geplaatst op 2 januari 2023, om 11:28 uur

OBDAM – Het nieuwe jaar begon niet goed voor een 81-jarige man in Obdam. Zondagavond rond 21.00 uur werd hij bij het parkeren van zijn auto aan de Adrianus Cyriacus Bleijsstraat beroofd door twee mannen. Hij raakte hierbij lichtgewond. De politie roept getuigen op zich te melden.

Mogelijk werd het slachtoffer opgewacht bij zijn auto. De twee verdachten gingen er met goederen vandoor. Beide mannen droegen een zwarte jas waarbij een van hen een lichte capuchon op had. Toen het slachtoffer de politie waarschuwde, waren de verdachten al uit het zicht verdwenen.

Getuigen gezocht
Mensen die iets gezien hebben van het incident, of mogelijk beelden hebben waarop de beroving of de vlucht van de verdachten te zien is, vragen we zich te melden. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.