Grote uitslaande brand tijdens nieuwjaarsnacht

Grote uitslaande brand tijdens nieuwjaarsnacht

Geplaatst op 1 januari 2023, om 11:45 uur

BUSSUM – zondagmorgen is er een brand uitgebroken in een woning aan de Koekoeklaan in Bussum.

De brandweer werd om 5:50 uur gealarmeerd en is met meerdere voertuigen naar de locatie gegaan. Bij aankomst troffen ze een grote brand in een hoekhuis aan, naast de Verlosserkerk. Ongeveer driekwartier later hadden ze de brand onder controle, maar de woning is helaas volledig uitgebrand.

Rond 7:00 uur werd er nog nageblust vanuit buiten. Gelukkig was er niemand aanwezig in het huis tijdens de brand en is er dus ook niemand gewond geraakt. De hulpdiensten, waaronder de politie en ambulance, waren aanwezig op de plaats van het incident.

De oorzaak van de brand is op dit moment nog onbekend. Volgens een woordvoerder van de brandweer was dit een van de grotere branden op Oudejaarsavond in het Gooi.

Foto’s: Inter Visual Studio