Ontsnapte tbs’er neef van eerder uit kliniek ontsnapte tbs’er

Ontsnapte tbs’er neef van eerder uit kliniek ontsnapte tbs’er

Geplaatst op 30 november 2022, om 21:52 uur

NIJMEGEN – En weer ontsnapt een tbs’er uit de Nijmeegse Pompekliniek, met afschuwelijke gevolgen.

Nadat de 31-jarige man tijdens verlof weet te ontkomen aan zijn begeleider, steekt hij in Soest een 27-jarige vrouw neer. De tbs’er blijkt een neef te zijn van Sherwin Benshomin Windster, die eerder dit jaar uit dezelfde kliniek ontsnapte, zo schrijft De Telegraaf.

Dat melden goed ingevoerde bronnen rond de Pompekliniek waar de 31-jarige man werd behandeld. De Dienst Justitiële Inrichtingen bevestigt dat de man voor doodslag in de kliniek zat en tot acht jaar cel en tbs was veroordeeld. Hij werd sinds 2019 in de Pompekliniek behandeld en daarvoor in de tbs-kliniek Kijvelanden in Poortugaal.

Door: ANP