Eigenaar verliest twee auto’s bij brand

Eigenaar verliest twee auto’s bij brand

Geplaatst op 30 november 2022, om 11:30 uur

ARNHEM – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er een autobrand gewoed op de Vijverlaan in Arnhem.

Rond 04:45 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al volledig in brand en kon niet voorkomen worden dat de auto verloren zou gaan. Ook de auto die ernaast geparkeerd stond raakte total loss.

Dubbel pech voor de eigenaar
De eigenaar van de auto geeft aan dat er camerabeelden zijn dat de auto in brand gestoken wordt en overslaat naar zijn tweede auto die ernaast geparkeerd staat. Ook zou het al een tijdje onrustig zijn in de wijk omdat er s ’nachts vuurwerk wordt afgestoken.

Foto’s: Roland Heitink / Persbureau Heitink