3-jarig meisje ernstig gewond bij ongeluk, bestuurder rijdt door

3-jarig meisje ernstig gewond bij ongeluk, bestuurder rijdt door

Geplaatst op 30 november 2022, om 12:15 uur

AMSTERDAM – Een meisje van drie jaar is woensdag aan het einde van de ochtend op de Maasstraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt aangereden door een auto. Ze raakte hierbij ernstig gewond, meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde iets voor 11.00 uur vanochtend. Ooggetuigen vertellen aan AT5 dat het meisje met haar loopfiets op het zebrapad wilde oversteken.  Het meisje is met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto is doorgereden.

Mede door het doorrijden van de bestuurder spreekt de politie van een ‘ernstige zaak’.

UPDATE ZIE: 89-jarige aangehouden vanwege aanrijden 3-jarig meisje

Foto’s: Inter Visual Studio