Man loopt meerdere botbreuken op na zware mishandeling; 17-jarige aangehouden

Man loopt meerdere botbreuken op na zware mishandeling; 17-jarige aangehouden

Geplaatst op 29 november 2022, om 15:38 uur

AMSTERDAM – In de nacht van vrijdag 25 november op zaterdag 26 november is een 41-jarige man slachtoffer geworden van een zware mishandeling in de Albert Cuypstraat. Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer meerdere botbreuken heeft opgelopen. Volgens omstanders zouden er drie verdachten betrokken zijn bij de zware mishandeling. Op dit moment is één van hen, een 17-jarige Amsterdammer, aangehouden op verdenking van betrokkenheid. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

Omstreeks 01.40 uur komen agenten ter plaatse voor de McDonald’s aan de Albert Cuypstraat. Op het asfalt treffen ze een bewusteloos slachtoffer met verwondingen aan. Medewerkers van de ambulance hebben hem meegenomen naar het ziekenhuis. Van de drie verdachten is één ter plaatse aangehouden door de politiemedewerkers. De andere twee verdachten zijn gevlucht en vooralsnog niet aangehouden.

De 17-jarige verdachte is voorgeleid aan de rechter-commissaris die hem in bewaring heeft gesteld en de voorlopige hechtenis meteen onder voorwaarden heeft geschorst. De recherche wil ondanks de aanhouding graag weten wat er die nacht is gebeurd. Daarnaast is zij op zoek naar beeldmateriaal van bijvoorbeeld dashcam of ringmydoor. Ook heeft zij het vermoeden dat er beeldmateriaal met de mobiele telefoon is gemaakt van het incident. Heeft u informatie wat het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op via 0900-8844.

Proces-verbaalnummer 2022253954