89-jarige aangehouden vanwege aanrijden 3-jarig meisje

89-jarige aangehouden vanwege aanrijden 3-jarig meisje

Geplaatst op 30 november 2022, om 15:43 uur

AMSTERDAM  – De politie heeft een 89-jarige vrouw aangehouden vanwege het aanrijden van een meisje van 3 jaar oud op de Maasstraat in Amsterdam. Rond 11.00 uur stak het meisje met een loopfietsje het zebrapad over toen zij door de automobiliste werd geraakt. De vrouw reed door, maar werd later door de politie aangehouden op de Beethovenstraat.

De peuter werd behandeld door ambulancepersoneel en is met haar moeder overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe zij eraan toe is, kan de politie niet melden.

De bestuurster was niet onder invloed van verdovende middelen, meldt de politie. Wel is haar rijbewijs ingevorderd. Hoe de aanrijding is ontstaan en waarom de vrouw vervolgens doorreed wordt nog onderzocht.

Foto’s: Inter Visual Studio