Politie rondt onderzoek bij knooppunt Empel af, A59 weer open

Politie rondt onderzoek bij knooppunt Empel af, A59 weer open

Geplaatst op 20 oktober 2022, om 03:08 uur

‘S-HERTOGENBOSCH  – De politie heeft het onderzoek bij knooppunt Empel (A59/A2), waar de Kia Picanto is gevonden met de lichamen van de vermiste Hebe (10) en Sanne (26), afgerond. De lichamen zijn geborgen, maar de identiteit van de slachtoffers moet nog formeel worden vastgesteld.

De auto is weggesleept om elders te worden onderzocht. Sinds de vinding was de A59 vanuit Waalwijk richting Den Bosch bij het knooppunt afgesloten.

Het onderzoek richt zich nu op hoe de auto van de weg is geraakt en in het water beland, meldt de politie. Daarbij wordt gekeken naar de schade aan het voertuig en worden eventuele sporen onderzocht. De politie zegt dat alle scenario’s mogelijk zijn.

Zie ook:
Lichamen van Sanne en Hebe aangetroffen in te water geraakte auto
– Grote verslagenheid bij rampplek: ‘Mensen vallen elkaar huilend in de armen’