Lichamen van Sanne en Hebe aangetroffen in te water geraakte auto

Lichamen van Sanne en Hebe aangetroffen in te water geraakte auto

Geplaatst op 20 oktober 2022, om 03:12 uur

‘S-HERTOGENBOSCH – In de gevonden Kia Picanto bij knooppunt Empel (A59/A2) bij s’-Hertogenbosch zijn de lichamen gevonden van de vermiste Sanne (26) en Hebe (10). Een woordvoerder van de politie zegt dat een agent woensdagavond bandensporen zag bij het knooppunt. Daarop is een politiehelikopter ingeschakeld die de auto vond.

Maandag vertrok Sanne samen met het meisje in een zwarte Kia Picanto uit Raamsdonksveer. De begeleidster haalde Hebe op bij een dagcentrum in Raamsdonksveer en zou vanaf daar naar Vught rijden, waar het meisje woont. Daar kwamen zij nooit aan. In de dagen daarna zetten de politie en vrijwilligersgroepen grote zoektochten op om de twee te vinden. Ook werd voor het meisje dinsdagochtend een amber alert uitgegeven.

De twee werden voor het laatst gezien op de A59 bij Waspik. Daar werd woensdagmiddag een rijstrook afgezet voor het onderzoek. Het Veteranen Search Team zocht woensdagavond nog in Waspik-Zuid. Ook SAR Nederland en vrijwilligers van het Coördinatie Platform Vermissing (CPV) hielpen woensdag in de zoektocht naar het meisje en haar begeleidster.

De auto ligt aan de linkerkant van de weg in het water in een flauwe bocht van knooppunt Empel. Deze plek ligt op de route van Raamsdonksveer naar Vught. Wat er precies is gebeurd, wordt onderzocht. De politie zegt alle betrokkenen veel sterkte toe te wensen.

Foto’s: JBMedia en Bart Meesters

Door: ANP