UPDATE ‘Politie kreeg al eerder tips over bandenspoor A59’

UPDATE ‘Politie kreeg al eerder tips over bandenspoor A59’

Geplaatst op 20 oktober 2022, om 05:23 uur

DEN BOSCH – Nadat er woensdagavond bekend was gemaakt dat de auto was gevonden met daarin de lichamen van Hebe en Sanne, komen er meerdere berichten binnen dat de politie deze tips al eerder dinsdag en woensdag kregen.

Op social media wordt er vol op over gesproken. De banenspoor was goed te zien op de Afslag A59 richting de A2 op Knooppunt Empel. Een woordvoerder van de politie zegt dat een agent woensdagavond bandensporen zag bij het knooppunt. Daarop is een politiehelikopter ingeschakeld die de auto vond.

De politie laat nu in een reactie weten: ‘We hebben de afgelopen dagen vele honderden tips en meldingen gekregen in de zoektocht naar Hebe en Sanne. We zien nu op sociale media berichten over mogelijke eerdere meldingen rondom de vindplaats van de auto. Uiteraard nemen wij die mee in ons onderzoek naar de toedracht.’

De auto lag aan de linkerkant van de weg in het water in een flauwe bocht van knooppunt Empel. Deze plek ligt op de route van Raamsdonksveer naar Vught. Wat er precies is gebeurd, wordt onderzocht.

Foto’s: Bart Meesters