Feest in partycentrum eindigt in steekpartij, slachtoffer gereanimeerd

Feest in partycentrum eindigt in steekpartij, slachtoffer gereanimeerd

Geplaatst op 20 oktober 2022, om 03:01 uur

BEVERWIJK – Een feest in een partycentrum aan de Parallelweg in Beverwijk is woensdagavond uitgemond in een vechtpartij. Daarbij is waarschijnlijk ook een steekwapen gebruikt. Volgens de politie raakten zeker twee personen gewond.

Eén van hen werd even verderop op straat door hulpverleners gereanimeerd. Dit slachtoffer is met spoed onder begeleiding van een traumateam naar een ziekenhuis overgebracht. Over het letsel van het tweede slachtoffer is nog niets bekend.

De sfeer in de feestzaal en op straat was nog lange tijd onrustig en de emoties liepen hoog op. De politie was massaal ter plaatse om de orde te herstellen. Meerdere personen werden gecontroleerd en gefouilleerd. Het is nog onduidelijk of er ook aanhoudingen zijn verricht. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden.

Foto’s Mizzle Media