Explosief gaat af bij woning

Explosief gaat af bij woning

Geplaatst op 10 september 2022, om 07:14 uur

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de explosie die vannacht rond 02:00 uur afging bij een pand aan de Nieuwe Hamelstraat in Rotterdam. Daarbij raakte gelukkig niemand gewond. Er was enkel sprake van materiële schade. De politie is op zoek naar twee personen die mogelijk op een scooter zijn weggereden. Mocht u camerabeelden bezitten van de omgeving van de Nieuwe Hamelstraat; dan komt de politie graag met u in contact.

Rond 02:00 uur worden bewoners van de Nieuwe Hamelstraat in Rotterdam opgeschrikt door een knal. Tegen de gevel van een van de woningen is een explosief afgegaan. De politie heeft vannacht met getuigen gesproken om een beter beeld te krijgen van het incident. Ook zijn camerabeelden veiliggesteld.

Heef u meer informatie?
Bent u getuige van het incident, of heeft u op andere wijze meer informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie. Ook als u anoniem wil blijven zijn er verschillende mogelijkheden via TCI (088 – 661 77 34) of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

 

Door: ANP