Onderzoek of verdachte dood Gino, Donny M., passende zorg kreeg

Onderzoek of verdachte dood Gino, Donny M., passende zorg kreeg

Geplaatst op 8 september 2022, om 16:42 uur

DEN HAAG  – Toezicht Sociaal Domein gaat onderzoeken in hoeverre aan Donny M., de man die verdacht wordt van het ontvoeren en ombrengen van de 9-jarige Gino in juni van dit jaar, “passende begeleiding, ondersteuning en zorg is verleend”. Ook wordt gekeken naar hoe de betrokken partijen hebben samengewerkt, meldt de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) donderdag. Eerder werd bekend dat de verdachte een zedenverleden heeft.

Toezicht Sociaal Domein is een samenwerking van vier Rijksinspecties, namelijk de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, de Inspectie Justitie en Veiligheid, de Inspectie van het Onderwijs en de Nederlandse Arbeidsinspectie.

Door: ANP