Nederlander (50) doodgestoken in Spaanse badplaats na wedstrijd Feyenoord

Nederlander (50) doodgestoken in Spaanse badplaats na wedstrijd Feyenoord

Geplaatst op 27 mei 2022, om 09:27 uur

Een 50-jarige Nederlander is woensdagnacht overleden na een steekpartij in een café in de Spaanse badplaats Torremolinos, vlakbij Malaga. Dat gebeurde na de verloren Conference League-finale van Feyenoord. Een 57-jarige Nederlander die verdacht wordt van de steekpartij zou zijn aangehouden.

Door Spaanse media wordt de dood van de man gemeld. Het zou gaan om een man die woonachtig is in Benidorm. De verdachte, een 57-jarige Nederlander, zou het slachtoffer hebben opgewacht met een groot mes toen hij de bar verliet. Het slachtoffer is daarbij meerdere keren in zijn buik gestoken. De man zou op eigen kracht terug het café in zijn gestrompeld, maar overleed kort daarna. De verdachte van de steekpartij sloeg op de vlucht maar werd later aangehouden door de Spaanse politie.

De Spaanse politie doet onderzoek naar de zaak. Volgens het AD is het wapen van de verdachte in beslag genomen. Het café zou de deuren de rest van de week gesloten houden.

Lees ook: Zeker 72 personen opgepakt in Rotterdam na verlies Feyenoord