Man (26) overleden op festival Defqon.1

Man (26) overleden op festival Defqon.1

Geplaatst op 29 juni 2024, om 14:17 uur

BIDDINGHUIZEN – Bij het festival Defqon.1 in Biddinghuizen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een jongeman overleden. Dat bevestigd de politiewoordvoerder aan 112Nederland.nl.

Rond 2:00 uur kwam binnen over een onwelwording op de camping van het festivalterrein. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen een 26-jarige man het Brabantse Sint-Oedenrode buiten bewustzijn aan. Hij is meegenomen naar het ziekenhuis en daar overleden.

De politie heeft onderzoek gedaan. Het gaat om een niet-natuurlijk overlijden, maar er is geen sprake van een misdrijf. Een aantal feestgangers van het festival melden aan de redactie van 112Nederland.nl dat het gaat om een overlijden na drugsgebruik. Echter zegt de politiewoordvoerder uit respect voor de privacy van de overledene en de nabestaanden, geen verdere details bekend of bevestigd te maken.

Foto’s Michel van Bergen