Foto update: Loods met meerdere bedrijven in lichterlaaie

Foto update: Loods met meerdere bedrijven in lichterlaaie

Geplaatst op 29 juni 2024, om 14:40 uur

KLAZIENAVEEN – Zaterdagmiddag rond 14:10 uur is brand uitgebroken in een loods op het industrieterrein aan de Doorndistel in Klazienaveen. Brandweerkorpsen uit Emmen, Klazienaveen, Emmer-Compascuum en Schoonebeek zijn opgeroepen om de brand te bestrijden.

In de wijde omgeving zijn grote rookwolken te zien. De brandweer probeert de vlammen onder controle te krijgen, de oorzaak van de brand is nog onbekend. Er komen flinke rookwolken uit een unit van het bedrijfsverzamelgebouw, en er zijn explosies te horen.

De brand is opgeschaald naar een grote brand, en extra eenheden uit Schoonebeek, Hoogeveen en De Wijk-Koekange komen ter ondersteuning. Het volledige pand staat in brand, en de rook verspreidt zich inmiddels ook naar aangrenzende units.

Foto’s: NoorderNieuws