Minderjarig meisje overleden na noodlottig ongeluk tijdens motorcross

Minderjarig meisje overleden na noodlottig ongeluk tijdens motorcross

Geplaatst op 23 juni 2024, om 11:39 uur

LOCHEM – De politie laat zondagochtend weten dat het minderjarige meisje dat gisteren gewond raakte op het motorcrossterrein in Lochem, is overleden.

De politie heeft gisteren technisch onderzoek verricht en naar de omstandigheden gekeken. De conclusie was dat het een noodlottig ongeval betrof en dat er door agenten verder geen nader onderzoek zal worden gedaan.

Het meisje nam deel aan een training die zaterdag op het circuit plaatsvond, georganiseerd door Motor en Autoclub Sport en Vriendschap (MAC SEV) Lochem. Voorzitter Nick Polsvoort van MAC SEV Lochem betreurde het ongeluk en verklaarde gisterenmiddag aan de Gelderlander, kort nadat het meisje zwaargewond was afgevoerd, dat de toedracht van het ongeluk nog onduidelijk was.