Man en vrouw zwaargewond na geweldsincident op camping

Man en vrouw zwaargewond na geweldsincident op camping

Geplaatst op 23 juni 2024, om 09:59 uur

VROUWENPOLDER – Bij een geweldsincident op een camping aan de Vroondijk, raakten zaterdagavond 22 juni een man (69) en vrouw (53) uit Duitsland zwaargewond. Beiden zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Meerdere hulpdiensten werden rond 21.30 uur opgeroepen om naar de camping te komen. Hier troffen zij bij een caravan twee zwaargewonde mensen aan. Beide slachtoffers hadden steekverwondingen en kregen direct medische hulp. Vervolgens zijn zij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie deed ter plekke onderzoek.

Agenten namen onder andere van meerdere getuigen een verklaring op. Hoewel de exacte toedracht nog wordt onderzocht, lijkt het te gaan om een conflict in de relationele sfeer.