Auto onder carport vat vlam, carport, woning en schuur getroffen door brand

Auto onder carport vat vlam, carport, woning en schuur getroffen door brand

Geplaatst op 23 juni 2024, om 13:49 uur

VALKENSWAARD – Op zondagmiddag is er een middelgrote brand uitgebroken aan de Koningsvaren in Valkenswaard.

Een personenauto die onder een carport stond, vatte vlam, wat ertoe leidde dat zowel de carport als een deel van de woning en de schuur van de buren in brand stonden. Een andere auto die voor het brandende voertuig stond, liep ook aanzienlijke schade op door de hitte. De brandweer rukte met groot materieel uit en de politie sloot de weg af. Ten tijde van het incident waren de bewoners niet thuis; zij arriveerden later na een telefoontje van de buren.

De brandweer onderzoekt nog of het vuur zich verder in de woning heeft verspreid.

Foto’s: Rico Vogels