VIDEO: Kinderen gewond bij ernstige botsing fatbike en auto

VIDEO: Kinderen gewond bij ernstige botsing fatbike en auto

Geplaatst op 15 juni 2024, om 14:28 uur

BREDA – Zaterdagmiddag zijn op de Heerbaan in Breda een fatbike en een auto met elkaar in botsing gekomen. Op de fatbike zaten twee kinderen, die beiden gewond raakten. De politie spreekt van een ‘ernstige aanrijding’.

Een traumahelikopter is geland om hulp te bieden. Er landde een traumahelikopter bij de plek van het ongeval. Een van de twee kinderen werd op straat behandeld door een trauma-arts. Het kind is later met een spoedtransport overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam, zegt een politiewoordvoerder.

Het andere kind werd eerder al in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De straat is afgesloten en de politie doet onderzoek.

De straat is voor het verkeer afgesloten.

Abonneer op ons YoutTube kanaal en blijf op de hoogte van alle video’s!