Fietser overleden door aanrijding met een auto

Fietser overleden door aanrijding met een auto

Geplaatst op 13 juni 2024, om 22:48 uur

AMSTERDAM – Een fietser is vanavond overleden na een aanrijding met een auto op de Westhavenweg. De man raakte ernstig gewond en werd ter plaatse gereanimeerd, maar hulpverleners konden niets meer voor hem doen. De automobilist is aangehouden.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur, toen de automobilist en fietser met elkaar in botsing kwamen ter hoogte van het Kajuitpad. Hoe het dodelijke ongeluk heeft kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht. De automobilist wordt verhoord door de politie.

Om de zuiverheid van eventuele getuigenverklaringen te waarborgen, wil de politie op dit moment geen verdere informatie vrijgeven. De politie roept iedereen die iets gezien heeft op om zich te melden.

Foto’s: Michel van Bergen