Automobilist schept voetgangers en ramt auto’s, vrouw (81) overleden

Automobilist schept voetgangers en ramt auto’s, vrouw (81) overleden

Geplaatst op 12 juni 2024, om 13:04 uur

DRIEBERGEN – Dinsdagmiddag rond 17:00 uur vond een ernstig ongeval plaats waarbij een automobilist op het Binnenhof twee personen en meerdere voertuigen aanreed. Eén van de twee slachtoffers, een 81-jarige vrouw uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overleed later die avond in het ziekenhuis. Het opsporingsteam verkeer van de politie doet onderzoekt en ontvangt graag camerabeelden.

Rond 17:00u ontving het Operationeel Centrum (OC) meldkamer de melding van een aanrijding met ernstig letsel. Agenten troffen op het Binnenhof in Driebergen twee gewonde voetgangers aan en de bestuurder van een personenauto; en 81-jarige man uit Driebergen. Hij werd aangehouden.