Ravage na ongeval tussen auto en scooter

Ravage na ongeval tussen auto en scooter

Geplaatst op 30 mei 2024, om 22:05 uur

KLAZIENAVEEN – Op de Dordsedijk in Klazienaveen heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een automobilist en een scooterrijder. De scooterrijder raakte hierbij zwaargewond.

Na de botsing verloor de automobilist de controle over zijn voertuig, waardoor de auto tegen een boom belandde en uiteindelijk op zijn zijkant terechtkwam. De bestuurder van de auto raakte ook gewond. Beide slachtoffers worden behandeld in een ambulance die snel ter plaatse was.

De brandweer kwam ter plaatse om ondersteuning te bieden bij het bevrijden van de bestuurder uit de auto en om de situatie veilig te stellen. Ook is een traumahelikopter geland om de zwaargewonde scooterrijder zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te vervoeren.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en heeft de weg afgezet voor verkeer. Getuigen van het ongeval worden opgeroepen om zich te melden bij de politie.

Foto: Fabian Grave / NoorderNieuws