Verdachte aangehouden na mishandeling bij skatebaan

Verdachte aangehouden na mishandeling bij skatebaan

Geplaatst op 24 mei 2024, om 09:00 uur

EMMEN – Donderdagavond omstreeks 20:30 uur is het Raadhuisplein in Emmen opgeschrikt door een forse mishandeling nabij de skatebaan.

Door nog onbekende reden kregen twee personen ruzie, daarop ontstond er een vechtpartij tussen beide, omstanders die het zagen gebeuren belden 112.

De politie kwam met minstens vier politieauto’s ter plaatse en haalde de twee uit elkaar, daarop is de aanstichter direct in de boeien geslagen en overgebracht naar het bureau. De situatie was erg grimmig doordat het druk was vanwege het mooie weer, dit zorgde voor meer hinderlijke personen die zich bemoeide met de aanhouding.

Het slachtoffer raakte lichtgewond aan zijn been, deze is door de politie meegenomen naar het bureau voor een aangifte. Een tweede persoon werd ook aangehouden die zich hinderlijk opstelde tegenover de politie, deze was niet betrokken bij de mishandeling.

Rond 21:30 uur keerde de rust op het Raadhuisplein weer terug.

Foto’s: NoorderNieuws