14-jarige jongen op fatbike gewond na botsing met auto

14-jarige jongen op fatbike gewond na botsing met auto

Geplaatst op 30 mei 2024, om 08:40 uur

DEN BOSCH – Woensdagavond vond er een aanrijding plaats op de Kooikersweg in Den Bosch tussen een auto en een fatbike. Het ongeval gebeurde rond 18:10 uur ter hoogte van het tankstation. De 14-jarige bestuurster van de fatbike raakte gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter hoefde niet meer ter plaatse te komen.

De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij. De politie heeft de fatbike in beslag genomen voor nader onderzoek. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend en de politie onderzoekt de toedracht, waarbij ook camerabeelden worden bekeken.

Tijdens het incident gedroegen omstanders zich vervelend richting de politie.

Foto’s: Bart Meesters