Twee bewoners raken gewond bij woningoverval

Twee bewoners raken gewond bij woningoverval

Geplaatst op 30 mei 2024, om 09:00 uur

HELMOND – Woensdagavond onderzoeken agenten een woningoverval in Helmond. Bij de overval zijn twee bewoners lichtgewond geraakt, meldt de politie. Twee mannen zijn na de overval gevlucht.

De melding van de overval aan de Marslaan kwam rond 21.15 uur binnen. Naast de twee gewonde slachtoffers waren er nog andere mensen in de woning aanwezig. Volgens de politie vluchtten de daders, die donkere kleding droegen, in de richting van de Venuslaan. De politie zoekt nog naar hen.

Een deel van de vluchtroute, waaronder de Astronautenlaan, is afgezet en er wordt gezocht met een speurhond. Ook is een politiehelikopter ingezet. Rechercheurs doen uitgebreid sporenonderzoek in en rondom de woning. Agenten bevragen omwonenden in de buurt en getuigen worden opgeroepen om zich met informatie te melden.

Foto’s: Walter van Bussel