Vrouw met kind rijdt Trike de sloot in

Vrouw met kind rijdt Trike de sloot in

Geplaatst op 26 mei 2024, om 18:57 uur

KAATSHEUVEL – Tijdens een tourtocht met meerdere trikes in Kaatsheuvel is zondagmiddag een trike in een sloot terechtgekomen. Het ongeval vond plaats op de Belgiestraat. Op de trike zaten twee personen: een vrouw die het voertuig bestuurde en een kind.

De tourtocht was onderdeel van de Braderie van het Pleinfestival in het centrum van Kaatsheuvel. Het kind, dat achterop de trike zat, kwam er met alleen een nat pak vanaf en raakte verder niet gewond. De bestuurster van de trike had minder geluk en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet bekend. De trike is door een takelbedrijf uit de sloot gehaald. Ook mensen van het Pleinfestival waren ter plaatse, en de schrik zat er goed in.

Foto’s FPMB / Martijn van Bijnen