Twee doden nadat auto crasht op N2

Twee doden nadat auto crasht op N2

Geplaatst op 26 mei 2024, om 07:29 uur

WAALRE – Bij een ongeval op de N2 bij Waalre zijn vanmorgen twee inzittenden van een personenauto om het leven gekomen.

Het voertuig reed van Veldhoven richting Waalre toen het ter hoogte van de High Tech Campus van de weg raakte. Een voorbijganger verklaarde dat de auto slingerde en in de berm verdween, waarna het in een vijver terechtkwam. Een van de inzittenden werd geheel of gedeeltelijk uit de auto geslingerd. Beide inzittenden zijn overleden, vermoedelijk door verdrinking.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, waaronder een Water Oppervlakte Reddingsteam uit Eersel en een duikteam uit Den Bosch. Het duikteam doorzocht de vijver nogmaals grondig op eventuele andere slachtoffers. De N2 zal geruime tijd afgesloten blijven voor onderzoek.

Foto’s: Rico Vogels