Beelden van arrestatie Nicki Minaj op Schiphol om bezit softdrugs

Beelden van arrestatie Nicki Minaj op Schiphol om bezit softdrugs

Geplaatst op 25 mei 2024, om 19:20 uur

SCHIPHOL – Rapper en zangeres Nicki Minaj is aangehouden op Schiphol, volgens bronnen van NU.nl. De zangeres zou in het bezit zijn geweest van softdrugs.

De marechaussee bevestigt dat een Amerikaanse vrouw is opgepakt op de luchthaven vanwege softdrugs, maar een woordvoerder kon niet bevestigen dat het om Nicki Minaj gaat. “Wij doen nooit uitspraken over de identiteit van verdachten,” aldus de woordvoerder. De opgepakte vrouw zit momenteel nog vast.

Op beelden van een livestream die Nicki Minaj op Instagram maakte, is te zien dat de artiest in discussie gaat met een marechaussee-agent tijdens haar arrestatie. In de video beweert Minaj dat ze geen drugs bij zich heeft. De agent antwoordt dat ze in een arrestantenbusje plaats moet nemen. Minaj weigert en eist een advocaat. De agent zegt dat ze naar het politiebureau wordt gebracht.

Deze beelden zijn gedeeld op X (voorheen Twitter), maar zijn niet bevestigd. Omdat de beelden live waren, zijn ze niet meer te zien op Instagram.

Op Instagram deelde Minaj wel een video waarin ze met een man praat over haar bagage die gecontroleerd moet worden. “Ze hebben geprobeerd mij te verhinderen om naar elke show te gaan. Ze namen mijn tassen voordat ik ze kon zien en plaatsten ze in het vliegtuig. Nu zeggen ze dat ze op de douane wachten,” schreef ze erbij.

Op X plaatste ze een bericht waarin ze lijkt te bevestigen dat er iets speelt rond drugs in haar bagage.