Brandweer rukt uit voor rookontwikkeling bij Station: kantoorgebouw deels ontruimd

Brandweer rukt uit voor rookontwikkeling bij Station: kantoorgebouw deels ontruimd

Geplaatst op 24 mei 2024, om 10:04 uur

BREDA – Vrijdagochtend is de brandweer uitgerukt vanwege een mogelijke brand bij het station in Breda.

Een woordvoerder van de Veiligheidsregio Midden West-Brabant meldde dat er rook zichtbaar is bij een kantoor. Een deel van de kantoorpanden is ontruimd. De melding kwam vlak voor 09.00 uur binnen bij de alarmcentrale.

Bij aankomst constateerde de brandweer dat er rook hing bij een kantoorpand in hetzelfde gebouw als het station. Rook kwam onder een deur vandaan op de vierde etage van het gebouw. Brandweerlieden onderzoeken de situatie om de oorzaak te achterhalen.

Ook de politie is ter plaatse voor ondersteuning.

Foto’s: Tom van der Put