Zwangere vrouw en oudere dame naar ziekenhuis bij ongeval op kruising

Zwangere vrouw en oudere dame naar ziekenhuis bij ongeval op kruising

Geplaatst op 14 mei 2024, om 15:47 uur

ANGERLO – Dinsdagmiddag was er een ernstige aanrijding op de kruising van de Grote Veldstraat en de Zevenaarseweg (N336) in Angerlo, waarbij een zwangere vrouw en een oudere dame betrokken waren. Het incident vond plaats om 14:02 uur.

De politie meldt dat de zwangere vrouw de Grote Veldstraat verliet en de Zevenaarseweg opdraaide na een familiebezoek. Een oudere dame die vanuit Angerlo naderde, zou haar mogelijk over het hoofd hebben gezien, wat resulteerde in een hevige botsing. De auto van de zwangere vrouw kwam enkele meters verderop tot stilstand. De oudere dame werd tijdens de hulpverlening onwel en moest met spoed naar het ziekenhuis worden overgebracht. De zwangere vrouw werd ook naar het ziekenhuis gebracht ter controle van haar ongeboren baby.

Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op en zijn weggesleept. Door het ongeluk en de noodzakelijke hulpverlening was de weg ongeveer een uur afgesloten, wat leidde tot aanzienlijke verkeershinder.

Foto’s: Persbureau Heitink