Vuurwapen en drugs aangetroffen in bestelbus

Vuurwapen en drugs aangetroffen in bestelbus

Geplaatst op 19 april 2024, om 13:47 uur

LAGE ZWALUWE – Donderdagavond om 20:50 uur hebben agenten een auto gecontroleerd in de Dorpsstraat in Lage Zwaluwe, waarbij ze een vuurwapen en drugs hebben aangetroffen. De drie inzittenden zijn aangehouden.

De auto viel op omdat er een persoon in de laadruimte van de bestelauto zat. In totaal zaten er drie mannen in de auto. Bij het eerste contact met de bestuurder rook de agent een sterke geur van hennep, wat voldoende reden was om de auto verder te onderzoeken. De drie mannen hadden zelf een kleine hoeveelheid softdrugs bij zich. Tijdens het doorzoeken van de auto werden ook enkele zakjes drugs gevonden. Daarnaast werd er een vuurwapen aangetroffen dat verborgen was in de laadruimte.

Dit leidde tot de arrestatie van de drie mannen, allen afkomstig uit Lage Zwaluwe en van de leeftijden 20, 17 en 16 jaar. De recherche voert een onderzoek uit naar de zaak.