Auto klem tussen twee vrachtwagens, bestuurder overleden

Auto klem tussen twee vrachtwagens, bestuurder overleden

Geplaatst op 15 april 2024, om 15:08 uur

GORINCHEM – Maandagmiddag omstreeks 13.45 uur kwam een bestuurder van een auto om het leven bij een verkeersongeval op de A15 bij Gorinchem. Een vrachtwagen botste op een personenauto, waardoor deze tussen twee andere vrachtwagens werd geklemd.

Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en de brandweer, verleenden eerste hulp ter plaatse. De bestuurder van de vrachtwagen is door de politie aangehouden voor nader onderzoek. De politie onderzoekt momenteel de toedracht van het incident, waarbij ook verkeersongevallenanalisten betrokken zijn.

Rijkswaterstaat meldt via X dat de vrachtwagen die vanochtend kantelde op de A15 inmiddels vanmiddag geborgen en afgehandeld is.