Man gewond door meerdere messteken, tieners aangehouden

Man gewond door meerdere messteken, tieners aangehouden

Geplaatst op 15 april 2024, om 13:37 uur

OOST-SOUBURG – Een 30-jarige man uit Oost-Souburg raakte zondagavond gewond na te zijn gestoken, wat leidde tot de aanhoudingen van twee verdachten. De recherche voert een onderzoek uit naar het incident.

Omstreeks 21.50 uur ontving de politie meldingen van een een persoon die gewapend met een mes over straat liep. Meerdere politie-eenheden werden ter plaatse gestuurd. Omstanders wezen de agenten op een gewonde man in een steeg bij het Zeelandiaplein, die meerdere steekwonden had opgelopen. De agenten verleenden eerste hulp totdat de ambulance arriveerde, waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Volgens de eerste getuigenverklaringen vond de steekpartij plaats op het Zeelandiaplein, waarbij de verdachten vluchtten bij aankomst van de politie. Vanwege het vermoeden dat de verdachten zich mogelijk in een woning aan de Platanenstraat bevonden, werden ook daar politie-eenheden ingezet. In deze woning werden twee mannen van 17 en 18 jaar aangehouden. Ze worden vastgehouden voor verder onderzoek naar hun rol bij het incident. De politie heeft zowel op het Zeelandiaplein als in de woning aan de Platanenstraat sporenonderzoek verricht.