Misha Wils (25) op Nationale Opsporingslijst na fatale schietpartij op woonwagenkamp

Misha Wils (25) op Nationale Opsporingslijst na fatale schietpartij op woonwagenkamp

Geplaatst op 15 april 2024, om 15:28 uur

EINDHOVEN – De politie is met spoed op zoek naar Misha Wils, die vanaf 15 april 2024 op de Nationale Opsporingslijst staat, uitgegeven door het Openbaar Ministerie. Wils, bekend onder de alias Pablo, wordt gezocht in verband met een dodelijk schietincident in Eindhoven. Het Openbaar Ministerie heeft zijn identiteit vrijgegeven en een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor cruciale informatie. Misha, voluit Misha Fethi Arnoldus Wils, is geboren op 4 januari 1999 in Terneuzen. In juli had hij lang krullend haar en opvallende groene ogen. Hij heeft een karakteristieke tatoeage op zijn hand; vijf puntjes in de vorm van een vijf op een dobbelsteen. Mogelijk heeft hij zijn uiterlijk veranderd en lijkt hij niet meer op de foto die wordt getoond. Hij kan nu een langere baard hebben of helemaal geen baard. Zijn haar kan ook korter zijn geknipt.

Op maandag 10 juli 2023 eindigde een ontmoeting tussen drie mannen aan de Heezerweg in Eindhoven tragisch. Een van hen, een 34-jarige man uit Utrecht, werd neergeschoten en overleed ter plekke aan zijn verwondingen. In een Ford Fiësta vluchtten de andere man en Misha Wils naar Geldrop. De bestuurder van de Fiësta werd enkele dagen later in Duitsland gearresteerd. Wils, nu 25 jaar oud, is sindsdien niet meer gezien en wordt nog steeds gezocht vanwege zijn betrokkenheid bij het schietincident.

Er wordt sterk vermoed dat Misha Wils zich niet meer in Nederland bevindt. Concrete tips over zijn verblijfplaats worden momenteel gezocht. Informatie over wat er precies voorafgaand aan en tijdens het schietincident is gebeurd, is zeer welkom. Daarom heeft het Openbaar Ministerie een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor informatie over de locatie van Misha Wils of de omstandigheden rondom het schietincident.

Foto: politie

 

hand tatoeage

Oudere foto