Man (56) aangevallen en beroofd door twee jongens

Man (56) aangevallen en beroofd door twee jongens

Geplaatst op 12 april 2024, om 11:50 uur

ZIERIKZEE – Een 56-jarige man uit Zierikzee werd donderdagmiddag tijdens een confrontatie met twee jongens beroofd van zijn telefoon.

Het incident vond plaats rond 16:15 uur in de buurt van de parkeerplaats aan de Touwbaan. De daders, twee getinte jongens op een elektrische step, scholden het slachtoffer uit, wat leidde tot een conflict. De man besloot het duo te filmen, waarna de situatie escaleerde en de jongens de man aanvielen, waardoor zijn telefoon op de grond viel. Een van de jongens raapte de telefoon op en nam deze mee voordat ze vluchtten. Gelukkig bood een omstander hulp aan het slachtoffer en belde de politie.

Volgens het slachtoffer waren de daders twee jongens met een getinte huidskleur, waarbij één opvallend langer was dan de ander. Beiden droegen donkere kleding, en de kleinere jongen droeg een zonnebril. Ze verplaatsten zich op een elektrische step. Bent u getuige geweest van deze ruzie en beroving, of heeft u kort voor of na het incident dit duo gezien? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de politie.